U okviru 25. kola na regionalnom Zapadu fudbaleri  Kladara odigrali su neriješeno sa FSA  Prijedor 0:0.

Gosti su  stvorili prvu šansu na utakmici u 11. minutu, Miloš Stević ušao u kazneni prostor sa leve strane, te uputio udarac s desetak metara, a golman Radak odbranio pokušaj Stevića.

Gosti su u prvom poluvremenu bili za nijansu bolji rivala, u 20. minutu Vedran Šunić je pokušao iz slobodnog udaraca sa 20 metara iskosa sa desne strane, ali golman Radak  bio na visini zadatka.

U drugom poluvremenu trener Kladara  Zoran Vranić u igru je ubacio Stefana Gajića, pa su domaći preuzeli terensku incijativu i stvorili dosta dobrih prilika za gol . U 58. minutu,opet je Vedran Šunić bacio na muke golmana Sašu Radaka dobro je izveo slobodnjak sa 25 metara, ali je sjajnom paradom Radak skrenuo loptu u korner. Možda i najbolju šansu na utakmici imao je Goran Zelenac u 62. minutu, Nemanja Šestić je uputio centaršut iskosa sa desne strane, izbjegao je  ofsajd zamku Goran Zelenac sa tri metra zahvatio loptu glavom, ali golman Novaković je fantastično odbranio. U 70. minutuStefan Gajić pobjegao je odbrani gostiju, izašao sam sa golmanom Novakovićem, ali čuvar mreže prijedorčana je izašao kao pobjednik. U 84. minutu opet se Goran Zelenac našao u šansi za gol Ostoja Doslov putio centaršut sa lijeve strane ,Goran Zelenac je bio najviši u skoku, dobro zahvatio loptu glavom, ali golman Novaković  je ponovo na visini zadatka.

KLADARI – FSA PRIJEDOR 0:0

Stadion: FK Kladari.  Gledalaca: 100.  Sudija: Nikola Tadić (Banjaluka). Pomoćnici: Mišo Mačkić (Banjaluka) iVladan Todorović (Čelinac). Delegat: Zoran Petrović (Banjaluka). Žuti kartoni: Kostić, Zelenac (Kladari), Mudrašić, Rudak, Šunić (FSA Prijedor).

Kladari: Radak, R. Zelenac, Kostić, Lovrić (od 68.Nezić), Savić, Došlov, G. Zelenac, Janković (od 46. Nježić), Šestić, Vučić, Dabić(od 46.Gajić)

FSA Prijedor: Novaković, Rečević, Ikanović, Runić, Galonja, Stević, Mršić, Rudak, Šunić, Mudrinić, Čulić.

G. Popović