Jedan od boljih pojedinaca u prošlonedjeljnom derbiju na “Policama” bio je stameni štoper Zoran Milić.

Ovaj 23 godišnji štoper u “mali džep” stavio je jednog od najopasnih napadača banjalučkog Borca Gorana Zakarića, koji će meč u Trebinju pamtiti samo po 15 izvedenih kornera.

– Utakmica protiv Borca je pokazala da je Leotar u Trebinju tvrd orah za sve! Pokazali smo kompaktnost, i niko na “Policama” ne može unaprijed upisati bodove. Da je možda bilo sreće i da nismo primili pogodak na samom startu drugog poluvremena, vjerujem da bi osvojili sva tri boda u sudaru sa šampionom BiH. Duel sa Borcem je iza nas, okrećemo se novim obavezama, dolazi nam Sloboda, i očekujemo uspjeh. Imamo ekipu koja može parirati svima, pogotovo u Trebinju, i vjerujem da ćemo nastaviti uspješan niz – poručio je Milić.

Dobrim patijama Milić je skrenuo na sebe pažnju javnosti, i neće biti iznenađenje da ga već na zimu vidimo u mnogo većem klubu.

– Moje je da igram, a ponude će vjerovatno doći. Sigurno da imam veliki motiv, jer ponikao sam u Trebinju, da se dobrim partijama odužim matičnom klubu. Samo sa uspjehom kluba mogu se nadati da će doći bolja ponuda, što i jeste cilj svakog mladog igrača, pa tako i mene – naglasio je Zoran Milić.