Najnoviju epizodu šoua “Nikad nije kasno” na maestralan način je otvorio Milenko Pavlović zvani Miler (62), inače predsjednik Skupštine opštine Gradiška, ali i čelni čovjek fudbalskog prvoligaša iz grada na Savi, FK Kozara.

_MG_8591.JPG

Naime, on je odlučio da u drugom krugu takmičenja veterana izvede čuvenu pesmu “Unhain my heart” od Džoa Kokera i to na kakav način. Već na prve taktove Milenko je uspio da iz sudijske fotelje podigne Milicu Todorović, a zatim i cijeli studio.

Nakon maestralnog nastupa žiri je nije krio oduševljenje Milerovim nastupom.

_MG_8646.JPG

– Šta bi ovo? – upitala je Milica svoje kolege iz žirija i Milenka, na šta je on odgovorio da se više od 45 godina bavi muzikom i da je ovaj njegov nastup upravo bio dokazivanje iskustva.

– Ma gdje se bavite muzikom? – pitala je pjevačica, a takmičar je odgovorio da pjeva u Gradišci i to za svoje sugrađane bez ikakvog honorara.

milenko.jpg

– U Gradišci pjevate “Unhain my heart? Lele!” – rekla je oduševljeno Milica.

– Vi bre, niste normalni kako pjevate –  oduševljeno je konstatovala i Jovana Petronijević, a potom se Žika Jakšić nadovezao i poručio, “Milenko, mene si oduševio. Toliko energije, tako lijepo pjevanje. Vrhunski.”

 

U revijalnom dijelu Milenko je ponovo priredio pravi spektakl. On je sa sinom Borišom u duetu izveo pjesmu “Ja bih da pevam još malo” kojom su ponovo podigli na noge sve u studiju.

_MG_8671.JPG