Svojim prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ Milenko Pavlović zvani Miler (61) priredio je pravi spektakl. Ovaj takmičar, koji se inače muzikom bavi iz hobija, je bivši direktor banke koji danas radi kao predsjednik opštine Gradiška, ali je i prvi čovjek fudbalskog prvoligaša iz grada na Savi, FK Kozara.

-Ovo je prvi put da imamo predsednika opštine na sceni – rekao je Žika Jakšić što je publika u studiju pozdravila aplauzom. Međutim niko nije mogao ni da pretpostavi da je  Miler pravi šoumen.

_MG_2378.JPG

On se u takmičenju veterana predstavio pesmom „Svijet u kom živim“ od „Indexa“,a već na prve taktove publika je bila u transu.

Miler je, osim talenta,na velikoj sceni pokazao i neverovatnu energiju i plesno umjeće, a publika je sve vreme tokom njegovog nastupa bila na nogama.

_MG_2379.JPG

-Malo sam ostao bez glasa – rekao je oduševljeno Saša Milošević Mare, a zatim nastavio: „Izvođenje ove pjesme uopšte nije lak zadatak, ali vi ste večeras bili perfektni“.

– Bez emocija nema uspjeha, a on je kroz ovu pjesmu doneo emocije i to je diglo pubiku. On je pobjednik – prokomentarisao je slavni rukometaš Veselin Vujović.

Pogledajte kako to zvači kad Milenko Pavlović Miler pusti glas od 1:00:50

-Ne samo publiku, podigao je i mene sa stolice. Bravo, svaka čast“, rekla je oduševljeno Kaliopi.

Miler je na sve to rekao onoi svoje čuveno kafansko: “Opustite se, osvježite se i popijte”….