Klinci OFK Sport Team, generacije 2006. i 2009. godište nalaze se u Italiji, tačnije u Milanu na prestižnom međunarodnom turniru “Milano fudbal festival 2018”. Ekspediciju dječaka iz Banjaluke predvodi trener Bogdan Krnojelac, a na ovoj smotri nastupa veliki broj dječaka iz brojnih evropskih zemalja. Dovoljno je reći da se sa OFK Sport Team u grupi nalazi slavni Inter, pa da bude jasno o kakvoj se smotri radi.

– Sigurni smo da ćemo na dostojan način predstavljati Banjaluku i Republiku Srpsku. Ovi dječaci imaju potencijala, ali najvažnije da vidimo gdje smo u odnosu na krem evropskog fudbala, i da naši klinci upoznaju vršnjake iz velikih klubova. Imali smo priliku obići i grad Milano, upoznati se sa kulturom, vidjeli smo čuvenu katedralu, stadion “San Siro”, i mnoge druge znamenitosti, a sada se okrećemo fudbalu. Optimista sam da ćemo odigrati dobro, bez obzira na rezultat, koji je u ovom trenutku najmanje važan – poručio je Krnojelac iz Milana.

Turnir je svečano otvoren u omladinskom kampu italijanskog giganta uz veliki broj asova svjetskog fudbala, vatromet, svečani defile….

Ekspedicija OFK Sport Team u Milanu će boraviti ukupno šest dana, a svi vjeruju da obje generacije dječaka iz Banjaluke mogu dogurati i do završng dana, kada ćes e krenuti u bitke za plasman i najviša odličja…..