Utakmica 18. kola na regionalnom Zapadu, koja je trebala biti odigrana u Kneževu između Progresa i Partizana nije niti krenula sa centra, a razlog tome jeste činjenica da se gosti nisu pojavili na utakmici!

Kako je delegat susreta banjalučanin Milan Bulajić konstatovao, prije početka meča na stadionu su se pojavili predstavnik kostajničana Zoran Avramović i kapiten ekipe Zoran Mijić, koji su obavijestili službena lica da zbog kvara na mini-busu ekipa ne može doći u optimalnom vremenu.

-Minibus se pokvario u Gradišci. Na stadionu Progresa pojavilo se šest igrača dok su ostali trebali stići minibusom. Protiv više sile se ne može. Nadam se da će ljudi iz Takmičarske komisije FSRS uzeti u obzir sve okolnosti, jer svima je žao sto se utakmica nije odigrala. Znam da će mnogi reći, trebali ste krenuti ranije, ali u kakvom stanju je naš fudbal, uspjeh je kada ekipa uopšte i krene na gostovanje. Želim i da se zahvalim upravi Progresa na korektnom prijemu. Nadam se da će se bodovi sa ovog meča na kraju ipak dijeliti na zelenom terenu, a ne za stolom – poručio je Zoran Mrmi Mijić, golman kostajničkog Partizana.