Prvo jedno pitanje. Da li ste spremni? 12. septembra počinje nova sezona španske La Lige 2020/2021, i svi pravi fanovi fudbala su svjesni kakav spektakl nam tek počinje. Sam kraj Lige šampiona i Lige Evrope nam je u neku ruku pokazao kakva nas to iznenađenja sve mogu sačekati.

Sevilja je definitivni vladar Lige Evrope, bez bilo kakve sumnje, ali šta sad reći za Barselonu. Nakon šokantnog poraza od 8:2 od minhenskog Bajerna, osvajača Lige šampiona, katalonski klub prolazi kroz velike promjene. Real Madrid je prvi put nakon 10 godina eliminisan u osmini finala.

Definitivno možemo da tvrdimo da će nas ovogodišnja La Liga dovesti do vrhunca, jer iznenađenja su neminovna, a spektakl fudbala najbolje možeš da doživiš kroz energiju sportskog klađenja u najboljoj sportskoj kladionici Meridian. Naravno da ide i bonus, jer ukoliko do sad nisi registrovan, očekuje te, BEZ USLOVA, 10 KM bonusa dobrodošlice, te sve što treba da uradiš je sa slijediš svoj put na meridianbet.ba!

Aktuelni branilac titule je Real Madrid. Ovo je „kraljevskom“ klubu rekordna 34. titula od njegovog osnivanja, Međutim ovogodišnja La Liga odmah donosi promjene. To su tri nova tima koja su se plasirala iz popularne Segunde ( 2. španske lige ). To su Kadiz, Ueska, i plej-of pobjednik FK Elče.

Takođe ono što sve interesuje, je da li Mesi ostaje? Ostaje, ipak se dogovorio, sa čelnicima katalonskog kluba, te ponovo u sklopu La Lige gledaćemo njegove fudbalske „bravure“. Naravno da smo svi svijesni kakav otpor ovim gigantima predstavljaju klubovi poput Atletiko Madrida, Viljareala, Real Sosijedada itd..

La Liga traje od kako smo rekli 12.09 2020. godine, pa sve do 23. maja 2021. godine, i sve ovo vrijeme imamo mogućnost da gledamo možda i najatraktivniji fudbal Evrope.

Ono što svakako treba iskoristiti, jesu fenomenalni bonusi kladionice Meridian, jer samo Meridian nudi kombinaciju igre UŽIVO sa pre match ponudom, a ako spomenemo brutalni bonus do čak 1.000% na broj parova, te uvijek popularni Turbo Cash, nema sumnje da je put zacrtan… meridianbet.ba!

Meridian kuća najboljih i najvećih bonusa!