U posebnim uslovima koji su svima otežani za život, rad i opstanak uslijed pandemije virusom korona koji je zahvatio cijeli svijet, a tako i naš region kompanija Meridian pored svojih redovnih humanitarnih aktivnosti uvijek podržava donacijama sportiste i sportske klubove.

Imajući u vidu da se sportski događaji odvijaju otežano i da je finansiranje sporta dovedeno u pitanje, kompanija Meridian ima razumjevanja i uvijek daje podršku.

Kompanija Meridian posjetila je Univerzitetski klub malog fudbala “Student” iz Banja Luke i ovom prilikom uručila donaciju komplet dresova (majice+šorts) koji će ovom klubu poslužiti za bavljenje ovim sportom takmičarski, a tako i rekreativno.

“Donacija od kompanije Meridian nam je od velikog značaja i ovim putem se zahvaljujemo Meridianu što su prepoznali pravu situaciju kada nam je ova donacija od velikog značaja. Ovaj klub razvio se iz ideje grupe studenata Univerziteta u Banja Luci sa osnovnim ciljem okupljanja, prvenstveno mladih ljudi kojima bi se omogućilo da se na stručan i organizovan način bave sportom, a posebno radimo na unaprijeđenju malog fudbala kao sporta i podsticanja fizičkog razvoja kod mladih kao i stvaranju uslova za omasovljavanje ovog sporta”  – ističu iz kluba “Student”

Iz kompanije Meridian poručuju da će uvijek prepoznati i podržati rad sportskih klubova i da ništa ne smije da bude prepreka tome pa ni pandemija virusa korona.

Za sve najnovije vijesti iz svijeta sporta, obavezno kliknite na OVAJ LINK.