Nije Crvena zvezda dobro startovala novu sezonu, ali sada ima priliku za popravni i to u kvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv Kairata.

A, ako i vi niste dobro startovali kada je u pitanju omiljena aktivnost – klađenje, imamo način da se “izvadite”. Naime, najbolja kladionica u regionu riješila je da vas ponovo časti!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.ba sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda na poklon dobijate TIKET PO IZBORU U VRIJEDNOSTI OD 20 KM. Ne brinite, to je zaista JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI!

A, ako želite da ga iskoristite na Zvezdu, evo nekoliko korisnih podataka. Crveno-bijeli su sezonu otvorili remijem protiv Vojvodine, a onda porazom protiv Kairata, što je dodatno zabrinulo navijače.

Nije mnogo bolje bilo ni u drugom kolu domaćeg šampionata, iako je ostvarena pobjeda, pa sada mnogi ističu da je potrebno ČUDO da se prođu Kazahstanci!

Ako sudimo po prvom meču od prije nedjelju dana – Stanković će morati da dobro “utegne” svoj tim ili gube šansu za Ligu šampiona. Najavio je mladi stručnjak da će na domaćem terenu ići na sve ili ništa, pa ostaje da vidimo da li će i ostati pri tome.

Ono što će te sigurno zanimati – MERIDIAN časti sve igrače za kvalifikacione mečeve LIGE ŠAMPIONA!

Uplati depozit ove SRIJEDE i zgrabi 20% bonusa na svaku uplatu putem kartica i kliker/xbon vaučera!

Prati ligu šampiona i pokupi fenomenalne bonuse!

Bukmejkeri Meridiana su spremili NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU! Kec u utakmici Crvena Zvezda – Karita, je 1.50, iks 4.50, a dvojka 6.40.

Pa, znate šta vam je činiti!

*kvote u podložne promjenama