Bursting Hot 40 je klasičan slot koji ima pet kolona u tri reda i 40 isplatnih linija. Isplatne linije su fiksne i njihov broj ne možete mijenjati. Da biste ostvarili bilo kakav dobitak potrebno je da spojite tri podudarajuća simbola na isplatnoj liniji. Međutim, i tu imamo jedan izuzetak, jer crveni Lucky 7 simbol donosi isplate i za dva podudarajuća simbola u nizu. Sve dobitne kombinacije, osim onih sa scatter-om, računaju se slijeva udesno, počevši od prve kolone sa lijeve strane.

I ovdje se držimo pravila jedna isplatna linija – jedan dobitak. Ako na jednoj isplatnoj liniji budete imali više dobitnih kombinacija, biće vam isplaćena kombinacija najveće vrijednosti.

Isprobajte BURSTING HOT 40 već danas, a ako nemate nalog potreban za igru, REGISTRUJTE SE i pokupite POKLON DOBRODOŠLICE 300 besplatnih spinova!

O simbolima slota Bursting Hot 40

Vrijeme je da vam predstavimo simbole slota Bursting Hot 40. Ovim slotom dominiraju voćni simboli. Četiri voćkice su simboli najmanje isplatne moći, a u pitanju su šljiva, limun, pomorandža i trešnja. Pet identičnih voćkica na isplatnoj liniji doneće vam 2,5 puta više od vašeg uloga. Zlatno zvono je naredni simbol po isplatnoj moći – pet ovih simbola u dobitnom nizu donijet će vam pet puta više od uloga.

Složićete se da su lubenica i grožđe još slađe voćkice, i samim tim donose još veće isplate. Pet ovih simbola na isplatnoj liniji donijet će vam 12,5 puta više od uloga. Kada govorimo o osnovnim simbolima, crveni Lucky 7 simbol ima najveću isplatnu moć. Pet srećnih sedmica u dobitnom nizu donijet će vam 75 puta više od uloga.

Postoje i tri specijalna simbola u ovom slotu, u pitanju su dva scatter simbola i džoker simbol. Džoker simbol predstavljen je simbolom sreće, djetelinom sa četiri lista. Kad god se pojavi na kolonama i bude dio dobitne kombinacije, ovaj simbol će se proširiti na čitavu kolonu. Istovremeno se može pojaviti više džoker simbola i zauzeti više kolona. Džoker mijenja sve simbole, osim dva scatter-a, i pomaže im u formiranju dobitnih kombinacija.

Scatter donosi najveće isplate

Kao što smo rekli, slot Bursting Hot 40 ima dva scatter simbola. Jedan je u obliku logoa američkog dolara a drugi je u obliku ljubičaste zvijezde. Prvi se pojavljuje na svim kolonama i ovo je simbol najveće isplatne moći u ovoj igri. Pet scatter simbola obezbijediće vam 100 puta više od uloga. Ljubičasta zvijezda pojavljuje se samo na kolonama jedan, tri i pet. Tri scatter simbola na kolonama donijet će vam 20 puta više od uloga.

Duplirajte dobitak kockanjem

Ono što bi moglo da vas privuče da odigrate ovu igru jeste i opcija bonus kockanja. Uz pomoć ove vrste bonusa možete duplirati svoje dobitke. Sve što treba da uradite da biste duplirali svoj dobitak jeste da pogodite koje boje će biti naredna izvučena karta iz špila, crne ili crvene. Možete kockati nekoliko puta zaredom.

Postoje još tri stvari koje bi mogle da vas privuku da isprobate Bursting Hot 40. To su tri progresivna džekpota: zlatni, platinasti i dijamantski.

Bursting Hot 40 – uz djetelinu sa četiri lista i vama se može posrećiti.

Meridian Online Kazino – kuća najboljih bonusa.