Nevjerovatna stvar kakva je moguća, isključivo u sportskoj kladionici Meridian. Promocija koja pomjera granice. Zar ne zvuči nerealno da neko, danas, poklanja 20 KM bez uslova?

Ne, jer sportska kladionica Meridian, radi upravo to, i danas sve novoregistrovane igrače, očekuje fenomenalni bonus od 20 KM dobrodošlice, i sve što treba da urade, jeste da se registruju i automatski bonus je na njihovom računu, spreman da najuzbudljivija avantura započne.

,,Profesori za kladžu“ će danas imati pune ruke posla, jer najbolja ponuda na meridianbet.ba čeka da kvotama koje „vrište“ oduševi, prave znalce sportske prognoze, koji definitivno ovako nešto ne smiju da propuste! Nova sedmica počinje, ide se u nove pobjede, i sad iskreno pitanje: Zašto ne započeti sedmicu odmah sa profitom od 20 KM? Bonus je idealan, jer samo u Meridianu, imaš priliku da u potpunosti kontrolišeš svoju igru, jer moćni Turbo Cash, pruža ti priliku da se isplatiš u bilo kom trenutku! A, ukoliko si pravi analitičar, i igraš „sedmične“ tikete, želiš bonus na broj parova, onda nemaš opciju, jer tu rasprave nema, Meridian definitivno dominira sa bonusom koji ide čak do 1.000%!

Kao i uvijek, Meridian je kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!