Napadač Krupe Miloš Perović po dobru će pamtiti meč drugog kola Prve lige Republike Srpske u kojem je njegova ekipa kao gost savladala Slobodu u Mrkonjić Gradu, a pogotovo ono što mu se desilo nekoliko časova kasnije.

Prvo je na stadionu “Luke” u sudijskoj nadoknadi svojim prvencem u ovoj sezoni sa bijele tačke donio pobjedu prvoligašu iz kanjona Tijesno, poslije koje je zasjeo na prvo mjesto, a onda mu stigla radosna vijest iz UKC-a Republike Srpske da je postao otac.

– Naravno da sam srećan što sam postigao pobjedonosni gol, ali to se ne može porediti sa trenutkom kada sam saznao da sam postao otac jedne prelijepe djevojčice. Nisam ni slutio koliko čovjek može da bude radostan poslije rođenja djeteta, pogotovo prvog – naglasio je Perović te rekao da su supruga i on već odlučili da će se djevojčica zvati Hana.

Meč na “Lukama”, po njegovim riječima, bio je veoma zahtjevan i prepun izazova.

– Uspjeli smo da na vrijeme stignemo do prednosti, ali potom nismo uspjeli da realizujemo nekoliko prilika i rival nas je kaznio. Potom nam je bilo znatno teže, ali, eto, uspjeli smo da iz penala stignemo do pobjede, koja nam puno znači – istakao je Perović koji nije htio da komentariše navode Mrkonjićana da su gosti do pobjede došli iz nepostojećeg penala.

Perović je prošle sezone sa 15 golova bio najbolji strijelac Krupe, a prvenac u ovoj sezoni mogao bi­ biti nagovještaj da će ova biti još uspješnija.

“Glas Srpske”