Miloš Perović ove sezone igrao je doktorski!

Kapiten na terenu podređen ekipi, ali opet na svoj način ubojit, strijelac 16 pogodaka ove sezone, nosilac igre, čovjek oko kojeg se sve vrtilo. Čast i nekim mlađima, ali popularni matador, nadimak koji je zaradio na našem portalu, a koji se primio svugdje, potpuno je opravdao. Kidisao je na loptu poput “bika na crvenu maramu”, i gotovo uvijek iz svih duela izlazio kao pobjednik….

A, kada je sve bilo gotovo, dao je sebi oduška, i na meču sa Famosom, u kojem je Krupa i definitivno obezbjedila prvu poziciju, iz igre je izašao na poluvremenu, a drugo je gledao sa tribina, i to u društvu devetomjesečne ćerkice, supruge, ujaka, i još nekoliko prijatelja. Perović iako korpulentan na terenu, i te kako ima nježno srce, što i ova naslovna fotografija pokazuje.

Želimo mu sreću, i da u novoj sezoni predvodi sastav iz kanjona “Tijesno” u Premijer ligi BiH, jer matador je igrao u više klubova, ali nikako nije imao priliku da se pokaže u najvećem rangu, a zaslužio ju je, jer imaće šta da pokaže. Uvjeriće se svi vrlo brzo…..