Kada se nešto voli onda ništa nije teško, pa ni mladu sa svadbe dovesti pravo na teren!

Nešto slično napravio je Marko Erak, kada je izabranicu svog srca, Miu, doveo na mjesto svog odrastanja, ali i današnjeg bitisovanja, stadion FK Krupa!

Palo je nekoliko fotografija, Mia je šutirala i penal svom životnom saputniku, naravno bez cipelica, a Marko nam nije želio otkriti krajnji rezultat, iako je bio srećan da je izabranica njegovog srca odlučila na najradosniji dan u životu zakoračiti na umjetni travnjak u Krupi na Vrbasu.

-Cijeli život sam u Krupi, igrao sam, pet godina bio kapiten, dio generacije koja se probijala do ovoga što imamo danas. I dalje sam uz klub, sada sam trener predpionira. Mia i ja smo već dvije godine zajedno, navikla se i prihvatila da me dijeli sa FK Krupa –sa osmjehom priča Marko Erak, inače uspješan i drugoligaški arbitar.

A, kum i kuma, iz porodice Ilić, Joco (sin Draška Ilića) sa svojom izabranicom. Slijedi onaj ljepši dio, medeni mjesec.

-Ma, mogao bih ga ovdje na terenu provesti, ovo malo trave i Mia, za sada mi netreba ništa više u životu! Krstarićemo obalom Jadrana, od Istre do Ulcinja, i nekoliko dana u Trebinju. To je plan za sada. Ono najvažnije smo obavili, Mia je zakoračila na fudbalski teren. Kad smo to uspjeli, ostalo će ići sve lako – dodaje Marko Erak, momčina iz kanjona “Tijesno”.

Tamo su valjda svi takvi…..