Nažalost, zvanična debi u Prvenstvenim utakmicama Saša Marjanović neće pamtiti po dobrom rezultatu, jer je njegov klub Mišalovke poražen na gostovanju kod Ruženberoka (0:1) u meču 19. kola Fortuna Super lige Slovačke, ali sve ostalo bilo je i više nego odlično!

Naime, pored toga što je kao prinova zacementirao startnu postavu, Marjanović je po indeksu uspješnosti bio među tri najbolja igrača Zemplin Mišalovke. U taj indeks se zabrajaju pretračni kilometri, tačni pasovi, oduzete lopte, asistencije i golovi, a Marjanović je na kraju imao indeks uspješnosti 208, a ispred njega bili su samo Sanej Nie (223) i Juraj Kotila (218).

Inače Zemplin Mišalovka u proljećnom dijelu sezone želi izboriti plasman u Ligu za prvaka (prvih šest ekipa). Trenutno su osmi, ali sa malim zaostatkom za ekipama koje sada ispunjavaju tu kvotu.

Marjanović je stameni štoper iz Banjaluke, ima tek 20 godina, mladi je reprezentivac BiH, ponikao je na “Predgrađu” u Željezničar Sport team, a igrao je još u Interu iz Zaprešića i Gorici, odakle je zimus napravio transfer u najjači rang fudbala Slovačke.