Zoran Džimi Marić maestralno kormilari brodom prvoligaša FK Krupa!

Konkurenciju u Prvoj ligi Srpske je gotovo pregazio, ostavivši prvog pratioca Rudar Prijedor na velikih osam koraka iza sebe, u polufinalu su Kupa Srpske, istina eliminisani su u Kupu BiH, ali tek poslije jedanaesteraca i to od Tuzla siti, sastava koji je u vrhu Premijer lige BiH.

I sada na mini – pripremama u Staroj Pazovi, Krupa je u prvom kontrolnom meču sa Čukaričkim odigrala odlično i bacila na pleća velikog rivala rezultatom 2:0.

-Ma, rezultat u ovakvim mečevima nikada nije važan, ali naravno da je lijepo ostati neporažen u duelu sa sastavom koji je u vrhu Superlige. Nisu igrali najbolji? Pa, Čukarički ima gotovo jednakih 25 igrača, sasvim svejedno ko će izaći na teren, ali to je najmanje važno. Došli smo da naučimo nešto novo, da igramo protiv ekipe koja igra brz fudbal, gdje je protok lopte munjevit, i gdje je potrebno puno, puno raditi da bi se došlo do povoljnog rezultata. Stajali smo dosta dobro, manje -više svih 90 minuta. Imao je Čukarički posjed lopte, ali ne i previše prilika, do finiša, kada smo mi malo počeli popuštati. Sve u svemu odlična provjera, koja nam može mnogo koristiti. Slijedi još jedan duel sa Železnikom, veoma ozbiljnom ekipom iz Pančeva, a između radićemo maksimalno kako bi iskorstili ove fanstastične uslove u SC FS Srbija – istakao je za naš portal Zoran Džimi Marić.