“Vulturesi”, “Horde zla”, “Manijaci”, “Škripari”, “Fukare”, “Robijaši”,… samo su neke od grupa koje čine navijački kolorit Premijer lige BiH. Od sada rame uz rame stajaće im i “Mamurne pande”, najvatreniji fanovi Krupe, tima koji je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela BH elite.

Iz utakmice u utakmicu u Krupi na Vrbasu sakupljalo se na prelijepom objektu sve više simpatizera, ali pravo organizovano navijanje krenulo je od meča sa Metalegeom. Bunjevi, kape, šalovi, i ono najvažnije dlanovi i grla, postali su za kratko vrijeme igrač više izabranika Slobodana Starčevića.

Vatreno krštenje na gostovanjima imali su u Bijeljini. Nisu štedjeli sebe da nadjačaju semberce. Rezultat na zelenom terenu nije bio povoljan, ali odnesena je pobjeda na tribinama!

“Mamurne pande” stupile su na scenu, već za vikend imaće ozbiljan test, kada u Kanjon stiže navijačka armija Sarajeva, zloglasne “Horde zla”. Neka odnesu još jednu pobjedu, ovaj put začinjenu i na zelenom terenu, a ovih 30 -ak momaka kako sami kažu svakim danom privlače nove članove i fanove.

Klub koji drži do sebe mora imati navijače, a Krupa ih je dobila u “Mamurnim pandama”,…