Mladost i FSA podijelili su bodove u okviru 9. kola na regionalnom Zapadu. Ovaj duel obilježili su veliki promašaji kotorvarošana, ali i blijedo suđenje banjalučke trojke na čelu sa Milanom Simićem. Vrhunac svega dešavao se 15 minuta prije kraja duela, kada je domaćinu poništen pogodak, koji je postigao Kršić, zbog navodno nedozvoljene pozicije, iako je akcija krenula iz kornera! Uz sve to, čak dva igrača iz Prijedora našla su se na gol liniji, ali arbitri su imali drugačije mišljenje.

U Kotor Varošu smatraju da ovakvo suđenje na štetu Mladosti više nije slučano, jer imali su primjedbi i na arbitražu u duelima sa Karanovcem i Progresom, koje su obje izgubili u finišu meča.

Ipak, i pored glavne uloge trojke u crnom, izabranici Branka Ponorca mogu najviše biti ljuti na sebe, jer su stvorili 10-ak izrazitih prilika, a samo su jednu realizovali. S druge strane FSA je jednom zaprijetio i došao do gola. Ovim remijem Mladost je propustila priliku da ostane u samom vrhu i zablježi treći vezani trijumf.

MLADOST (KV) – FSA 1:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Runić (39), 1:1 Vučenović (54). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 50. Sudija: Milan Simić (Krupa na Vrbasu). Pomoćnici:  Tanja Račić i Aranđel Milišić (oboje iz Banjaluke). Delegat: Jovica Kojić (Banjaluka). Žuti kartoni: Nedić, Kutić (Mladost), Galonja (FSA).

Mladost (KV): Kutić, Bašić, Jurić, Vučenović, Janković (od 43. Mušanović), Nedić, A. Tepić (od 84. Hadžiselimović), Kršić, Đaković (od 79. Radivojević), Đukić, Stupar.

FSA: Miličević, Rečević, Galonja, Bilaković, Čačić, Runić, Mikić, Stević, Mršić, Šorga, Došenović.