Kotorvaroški fudbalski veterani i njihovi prijatelji su upriličili tradicionalno druženje sa suprugama i mališanima, koje je Djeda Mraz obradovao sa paketićima.

Na ovaj način su krunisali još jednu uspješnu godinu, a pored sjajnih rezultata na sportskom polju mogu se pohvaliti i činjenicom da su proširili svoje porodice i tako povećali natalitet.

Mališani su uz muziku i zabavne sadržaje uživali u prostorijama FK Mladost, a njima u čast je priređen i veličanstven vatromet.

Znak plemenitosti i dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama, baka i djedova.

Djeda Mraz uručio je svim dječacima i djevojčicama paketiće uz želje da im naredna godina bude još uspješnija od tekuće, uz mnogo zdravlja i da ostvare svoje želje i zacrtane ciljeve. Poželio im je da upoznaju još mnogo drugova i drugarica, da slušaju svoje roditelje i da se naredne godine ponovo sretnu u još većem broju prostorijama Fudbalskog kluba Mladost, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

– Želimo da se naši roditelji međusobno što više druže, jer će onda biti više paketića i zabavnih sadržaja za nas, što nas posebno raduje – poručili su uglas djeca i unučad udbalskih veterana.

Supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja su ponosne na svoje muževe, jer nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno još više upoznaju.

Veterani su se zahvalili protonamjesniku parohije majdanske Mirku Bataru, koji tradicionalno pruža podršku ovom događaju nabavkom paketića.

Iz Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije su pozvali još jednom sve ljude dobre volje da 19. januara /četvrtak/ svojim prisustvom uveličaju Bogojavljensku litiju i podrže hrabre i odvažne mladiće, koji će plivati za Časni krst.