Kotorvaroški fudbalski veterani i njihovi prijatelji su upriličili tradicionalno druženje sa suprugama i mališanima, koje je Deda Mraz obradovao sa paketićima.

Na ovaj način su krunisali još jednu uspješnu godinu, a pored sjajnih rezultata na sportskom polju mogu se pohvaliti i činjenicom da su proširili svoje porodice i tako povećali natalitet.

Mališani su uz muziku i zabavne sadržaje uživali u prostorijama FK Mladost, a njima u čast je priređen i veličanstven vatromet.

Znak plemenitosti i dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama, baka i djedova.

Deda Mraz uručio je svim dječacima i djevojčicama paketiće uz želje da im naredna godina bude još uspješnija od tekuće, uz mnogo zdravlja i da ostvare svoje želje i zacrtane ciljeve. Poželio im je da upoznaju još mnogo drugova i drugarica, da slušaju svoje roditelje i da se naredne godine ponovo sretnu u još većem broju prostorijama Fudbalskog kluba Mladost, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

-Želimo da se naši roditelji međusobno što više druže, jer će onda biti više paketića i zabavnih sadržaja za nas, što nas posebno raduje – poručili su uglas djeca i unučad fudbalskih veterana.

Supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja su ponosne na svoje muževe, jer nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno još više upoznaju.

„Novo druženje je zakazano za 8. mart, a dogovoren je i odlazak u Terme Ozren sa ljepšim polovinama, koje imaju razumijevanja za nastupe na brojnim turnirima u zemljama regiona“, istakli su fudbalski veterani Kotor Varoša.

Veterani su se zahvalili protonamjesniku parohije majdanske Mirku Bataru, koji tradicionalno pruža podršku ovom događaju nabavkom paketića.

Iz Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije su pozvali još jednom sve ljude dobre volje da 19. januara /petak/ svojim prisustvom uveličaju Bogojavljensku litiju i podrže hrabre i odvažne mladiće, koji će plivati za Časni krst.