Fudbaleri mrkonjićke Slobode u okvi ru 19. kola Druge lige grupa “Zapad”, u nedjelju 27. marta gostuju u Čelincu kod istoimene ekipe. Biće to meč dvije dobre ekipe, koje su u prošlom kolu ostvarile pobjede. Sloboda na “Lukama 2” savladala je Polet iz Borda sa 5:1, dok je ekipa Čečinca na „vrućem“ terenu u Čečavi pobjedila Ukrinu sa 2:0.

Šef stručnog štaba Slobode Darko Maletić, kaže da se ekipa priprema za utakmicu u Čelincu, kao za svaki drugi meč.

-Poslije svake utakmice kažem da ništa još nismo osvojili. Svaka nova utakmica nam je bitna. Idemo od utakmice do utakmice i pokušavamo da ostvarimo svoj cilj. U nedjelju nas čeka izuzetno teško gostovanje u Čelincu, kod odlične ekipe. Raduje me i ohrabruje što stalno pobjeđujemo i što hvatamo ritam. Sigurno je problem što je u ekipi veliki broj novih igrača i treba vremena da se ekipa dobro uigra. Nije bilo lako ni u meču sa Poletom postići pet golova, a mi smo postigli. Idemo u Čelinac da se nadigravamo i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. I vjerujem u povoljan rezultat – kaže Maletić.

Ohrabruje da će trener Maletić na raspolaganju imati i Komljenovića, koji nije igrao protiv Poleta zbog tri žuta kartona i da je zdravsteveni bilten fudbalalera trenutno povoljan.

Tekst i foto: Slobodan Dakić