Mladen Krstajić je novi predsjednik Borca….ops, greška!

Kao što smo najavili, tako će i biti, to je Stojan Malbašić, što je potvrdio i sada odlazeći predsjednik FK Borac Vico Zeljković.

http://localhost/ovo-je-novi-predsjednik-borca/

-Nemamo više šta da krijemo. To će biti Stojan Malbašić, mogu slobodno da kažem legenda kluba, koji je promjenio gotovo sve funkcije u Borcu, i sada pred kraj radnog sportskog vijeka, dobiće onu najznačajniju funkciju, predsjedničku. Mi želimo nastavak kontinuiteta, a sa Malbašićem to ćemo imati – naglasio je Zeljković, koji se osvrnuo i na špekulacije sa Mladenom Krstajićem:

-Razgovarali smo sa Krletom, i on je sam uvidio da je Borac napravio ozbiljan iskorak u poslednjih godinu dana, i da na čelu kluba treba da bude neko ko je tu 24 časa. Krstajić sebe vidi na nekoj trenerskoj funkciji, možda i selektorskoj, i bilo bi od nas neozbiljno da poslije dva-tri mjeseca, ili pola godine, ostanemo bez predsjednika. Nama je potreban kontinuitet kao ozbiljnom klubu – poručio je Vico Zeljković, kojeg će 6. avgusta na Izbornoj Skupštini i zvanično zamjeniti Stojan Malbašić na funkciji predsjednika Upravnog odbora FK Borac.

Ono što je sigurno, Borac ostaje u rukama BORČEVACA!