Dojučerašnji prvotimac mrkonjićke Slobode Aleksandar Malbašić karijeru će nastaviti u federalnom prvoligašu Metalege BSI iz Jajca!

Malbašić  je zahvaljujući odličnim igrama u prvom dijelu sezone skrenuo na sebe veliku pažnju. Za ovog 26-godišnjeg napadača se zainteresovalo nekoliko klubova, a najuporniji je bio tim iz Jajca  s kojim će Malbašić u ponedjeljak  potpisati ugovor.

– Srećan sam i uzbuđen što dolazim u dobro organizovan klub, koji je do juče bio premijerligaš.  Nadam se da ćemo zajedno doživJeti brojne divne trenutke. Čuo sam sve najbolje o klubu i nadam se dobrom. Brzo sam se odlučio za ovaj korak. To je razlog zbog čega sam srećan i jedva čekam da krenem sa novim saigračima. Na meni je da radim i dam više od sto posto od sebe, da se dokažem u najboljem svijetlu i da opravdam očekivanja svih ljudi iz kluba i navijača. Hvala svima u bivšem klubu  iz Mrkonjić Grada, trenerima i ljudima iz Uprave, želim da se zahvalim na svemu, jer sam tu proveo divan period i osjećao se kao kod kuće, i sigurno da taj period neću zaboraviti – istako je Aleksandar Malbašić.

Malbasić  je ponikao u klubu iz Gradiške, poslije toga igrao je za Slobodu iz Mrkonjić Grada, bihaćko Jedinstvo, Borac Banjaluka, a godinu dana je proveo i u Kanadi igrajući za tamošnji SC Scarborough.

G. Popović