Radno i u Trnu!

Novi trener Predrag Majkić obavio je prozivku i odradio prvi trening fudbalera Sloge, a sudeći prema atmosferi, od ovog koletiva se očekuje mnogo u nastavku sezone na drugoligaškom Zapadu.

Svakako da je najvažnija vijest da se ekipi priključio pojačanje Dragan Domuzin, koji je stigao iz redova mrkonjićke Slobode, a isto tako razriješena je još jedna dilema, najbolji strijelac jeseni Miloš Kukić, ostaje u Trnu! Naime bilo je spekulacija da će se preseliti u Srbac, ali na kraju postigao je dogovor sa klubom iz Trna, i ostaje i dalje u dresu Sloge.

Na prvoj prozivci bilo je čak 28 igrača, a kako ističu u Slogi, taj broj smanjiće se na 20-ak imena, uz priključenje nekoliko talentovanih kadeta prvom timu.

– Nemamo nikakvo moranje pred sobom, ali ako se ukaže prilika da napadnemo prvo mjesto, nećemo bježati od te obaveze. Mislim da smo složili dobar tim, miks iskusnijih i onih koji dolaze, pa treba očekivati i dobre rezultate. Na nama iz Uprave je sada da ekipi pružimo punu podršku u svakom smislu. Uskoro nas očekuje i Skupština kluba, a planiramo i sanirati ogradu pore terena, te kućice za rezervne igrače – istakao je Saša Popović, predsjednik FK Sloga Trn.

Odigaće se i nekoliko prijateljskih utakmica, a prva od njih biće ovog vikenda sa FSA, potom za sedam dana slijedi duel sa Lijevčem.

Sloga iz Trna je jesen na drugoligaškom Zapadu završila na petoj poziciji sa 25 bodova, 12 manje od lidera Borca iz Kozarske Dubice.