Bojan Magazin više nije Šef Stručnog štaba FK Alfa Modriča! Poslije dva vezana poraza na svom terenu, a nakon poslednjeg od fočanske Sutjeske (1:2) Magazin je saopštio rukovodstvu kluba da neće nastaviti započeti posao, i tako već poslije tri kola napušta modrički fudbalski brod.

Inače, Alfa Modriča je sa velikim ambicijama obilježila povratak u prvoligaško društvo. Okosnica ekipe koja se prošetala drugoligaškim Zapadom ,i bila na korak do plasmana u finale Kupa RS, ostala je na okupu, i svi su očekivali da će Liga 6 biti najmanji cilj koji ova ekipa može staviti ispred sebe.

Međutim, vrlo brzo stiglo je otrežnjenje, u prvom kolu kroz Modriču protutnjala je Sloga (0:3), potom je osvojen ohrabrujući bod na gostovanju u Zvorniku, ali početničke greške ponovljene su ponovo u sudaru sa Sutjeskom i umjesto najmanje 6-7 bodova koliko je bilo planirano, na kontu je ostao samo jedan, i fenjer nakon 270 minuta igre.

Kako i šta će preduzeti Modričani, ko će doći da umiri “nemirni” modrički brod ostaje da se vidi, već sada spominje se nekoliko kandidata za klupu.

Jedno je sigurno u Gradišci u okviru 4. kola Prve lige RS Bojan Magazin neće sjediti na klupi u sudaru sa Kozarom….