I dok seniori nisu baš najbolje startovali na drugoligaškom Zapadu, omladinci Ljubića gaze sve redom!

Na odlično organizovanom i kvalitetnom omladinskom turniru koji je u organizaciji Tekstilca održan u Derventi, generacija 2008. godišta Fudbalskog kluba Ljubić pobjednik je turnira u svom uzrastu.

Generacija koja obećava ovim rezultatom pokazala je sav svoj potencijal i raskošni talenat, koji je uz dobar rad, došao do izražaja.

Šampionski tim nastupao je u sljedećem sastavu:

Danilo Gatarić, Andrej Vasić, Milenko Vasić, Zdravko Vasić, Nemanja Stojanović, Benjamin Šabantić, Aleksandar Zeljković, Nikola Spasojević, Nemanja Suvajac, Luka Tubonjić, dok ih je sa klupe predvodio trener Bojan Simić.

Na putu do finala Ljubićeve nade pobijedile su Rudar iz Prijedora 3:2, Dream Team 2:0, dok su u grupi poraženi od Sport Teama 2:1. U eliminacionoj fazi Prnjavorčani su porazili Prijatelje iz Broda 1:0, dok je protivnik u finalu bio Sport Team. U regularnom dijelu mreže su mirovale, a do šampionske titule Ljubićevi dječaci su stigli boljim izvođenjem penala.

Ovim rezultatom, ova generacija je jasno rekla da Ljubić ne mora da strepi za fudbalsku budućnost kad su igrači u pitanju.