Milan Stanivuković obavio je prozivku i odradio prvi trening u Prnjavoru! Ljubić je upalio motore sa gotovo istovjetnim timom koji je završio i jesen, uz neke manje promjene.

Zvanično dres Ljubića više neće nositi Isak Badić i Rade Džombić. Od dolazak tu je Miljan Stupar, mladi štoper iz Krupe. Na treninzima će se naći još nekoliko mladih igrača koji će pokušati da zadovolje ukuse Stručnog štaba, a prvom timu priključeno je i šest-sedam juniora.

– Ekipa će komletne pripreme raditi u Prnjavoru, a formu će brusiti kroz prijateljske utakmice. Akcenat bi stavio na činjenicu da 6/7 juniora radi sa seniorima, pri čemu će Ljubić biti na proljeće među najmlađim ekipama u ligi. Cilj kluba je u prvih nekoliko kola i teoretski riješiti pitanje opstanka, a onda nastaviti afimraciju mladih igrača. Imamo mjesec dana, što je sasvim dovoljno da prvo proljećno kolo dočekamo spremni, te drugi dio sezone otvorimo pozitivnim rezultatom – naglasio je Stanivuković, koji je dobio punu podršku klupskog rukovodstva da nastavi započeti posao.

Ljubić će odigrati i četiri kontrolna susreta, a prva je sa Laktašima 11. februara, potom slijedi 18. februara duel sa Željezničar Sport team, a dan kasnije sa Naprijedom (19. februar), dok je generalka sa Gradinom iz Srebrenika 25. februara.

Ljubić je jesen na prvoligaškim terenima Srpske završio na 10. poziciji sa 19 bodova na svom kontu.