Fudbaleri Ljubića boravili su dva dana u Banjaluci na mini priprema, gdje su odradili nekoliko treninga.

Mini pripreme su realizovane zahvaljujući velnes centru Fortuna, koji je donirao dvodnevni boravak sa punim pansionom za 24 osobe.

Tokom boravka u Fortuni fudbaleri su imali na raspolaganju teretanu, bazen i saunu. Prvi trening na otvorenom Prnjavorčani su odradili na terenu Sport Tima, drugi na terenu Fudbalskog kluba Krupa, a treći na Gradskom stadionu u Banja Luci, sa tim treningom dvodnevni boravak je završen.

Ljubic u bazenu

 Imali smo sve uslove za odličan rad. Proširili smo spisak naših prijatelja, a ja bi se zahvalio pored Fortune i direktora Simića, bez koje ne bi ni mogli ni razmišljati o svemu ovome, Radomiru Popoviću i Dragomiru Iliću, kao i FK Borac,  jer sve treninge odradili smo u vrhunskim uslovima na vještačkoj podlozi – istakao je Zoran Deket, predsjednik Upravnog odbora prnjavorskog drugoligaša.

Ljubic u Krupi

Bez obzira što se radi o samo dva dana mini-priprema izabranici trenera Đukanovića mogli bi za razliku od jeseni biti mnogo tvrđi orah svim rivalima, možda i jedno od izneneđenja, ali onih pozitivnih,…