Kada je Ljubić poslije višegodišnjeg posta ponovo se vratio u prvoligaško društvo, malo ko je očekivao da će poslije devet kola prnjvorčani biti na petoj poziciji sa 14 bodova!

Poslednji u nizu lijepij rezultata dogodio se proteklog vikenda, kada je na terenu “SC Siniša Peulić” savladana dobojska Sloga (1:0). Ovaj duel imao je i posebnu težinu, jer je signal iz Prnjavora išao širom Srpske putem TV malih ekrana.

A, junak susreta bio je kapiten Ljubića Danko Segić, koji je prelijepim pogotkom donio svom timu tri boda. Igra Sega mega u životnoj formi, postigao je već šest pogodaka, i sigurno da se neće na tome zaustaviti.

Razloga za zadovoljstvo ima i trener Nikola Zeljković, čiji puleni igraju iz kola u kolo sve ljepše, uz sve to u Kupu Srpske izbacili su banjalučki Borac.

Naravno, sve to bilo bi nemoguće, da klub nema odličnu organizaciju na čelu sa predsjednikom Zoranom Deketom, uz veliku podršku Opštine i načelnika Darka Tomaša. Kada sve to saberete, oduzmete, podijelite i pomnožite, dobijete klub sa jasnom vizijom, i ljudima koji žele napredak.

Zato Ljubić i nije više iznenađenje, već konstanta fudbala Republike Srpske, i biće svakim danim još jači i jači…..