Dejan Limić, dojučerašnji fudbaler Modriča Maksime, od proljeća ponovo će nositi dres Sutjeske!

Ovaj fudbaler sredine terena već je ranije nastupao za Sutjesku, i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za četu trenera Srđana Bajića.

Na moju veliku radost, dogovorio sam se sa upravom kluba, i već  danas stavljam se na raspolaganje treneru Bajiću i njegovim saradnicimaa. Nadam se uspješnoj saradnji kao i do sad sa svim svojim trenerima kroz karijeru, Gošićem (Jagodina), Koprivica/Vukičević (Sutjeska), Nestorović (Radnik), Sadiković/Jusufbegović (Olimpik), Stanić/Janjić(Vlasenica ), Lazarević /Đekanovićem (Proleter)), kao i Stojićem(Modriča). Od svih sam po nešto novo naučio, svaki od njih me učinio još boljim igračem i čovjekom ujedno, pa tako očekujem i sa trenutnim šefom iza kojeg stoje uspješni rezultati i klubovi u kojima je radio. Većinu igrača poznajem kako sa terena tako i privatno, mislim da mi neće biti potrebno puno vremena za  uklapanje u meni već poznatu sredinu, očekujem da dobro se sprovedu pripreme,  prije svega bez povreda i da onda 11. marta apsolutno konkurentno uđemo u trku za Plej of sa svim protivnicima.  Već odmah od Slavije, koja tog dana dolazi u Foču, ipak četiri boda zaostatka su blizu cilja zvanog šesto mjesto – istakao je za naš portal Dejan Limić.

On se prisjeća i svog ranijeg iskustva pokraj Ćehotine, koje je bilo i te kako uspješno.

Baš sam dobro onda igrao, bila su to neka druga vremena! Ispali smo od Borca  u polufinalu Kupa RS,  na penale, bilo je i u Banjaluci i u Foči 0:0. Sezonu smo završili na petom mjestu iza šampiona Rudar Prijedora. Tada je Sutjeska bila neko i nešto u fudbalu Srpske. Vjerujem da će ponovo biti. I svom bivšm klubu Modriči Maksimi želim sve najbolje, brz povratak barem u prvoligaško društvo, jer “uljari” imaju sve da buu u vrh, ne samo fudbala Srpske, već i BiH – istakao je Dejan Limić, novi fudbaler Sutjeske iz Foče.