Iskusni fudbaler Dejan Limić, koji je jesenas nosio dres  prvoligaša Sutjeske iz Foče novo je pojačanje Drine HE. Nakon ponude Uprave Fudbalskog kluba Drine HE, donio je brzo odluku, i priključio se ambicioznom drugoligašu iz Višegrada.

-Na donošenje moje odluke, bitno je uticalo dobro poznanstvo sa trenerom Jadrankom Janjićem, gdje smo i ranije bili saigrači u matičnom klubu Mladost iz Rogatice. Poslije toga sam bio saigrač sa Nikolom Pavlovićem i Ivanom Mirkovićem, koji su danas bitni faktori u klubu – navodi ovaj iskusni defanzivac.

Pored Limića, u klub je došao još jedan fudbaler iz Rogatice, Stefan Spajić. Oba fudbalera su igrala u Drini HE, ali u različitom periodu. Limić je igrao prije osam sezona, kada su klub predvodili sa klupe Lorić i njegov pomoćnik Milošević. Mlađi Spajić u Drini je igrao prije četiri godine.

– Uprava je stupila u kontakt sa mojim prijateljem i sugrađaninom Stefanom Spajićem. Mi smo od ranije poznavali većinu momaka iz kluba. Grad Višegrad važi za jedan od najljepših gradova u Republici Srpskoj – ističe Limić.

Limić smatra da višegradski klub može već na početku drugog dijela pobjeći sa dna tabele Druge lige RS – grupa „Istok“.

-Očekujem vrlo brzo i prodor do sredine tabele. To nam daje za pravo i povoljan raspored, jer u prva četiri kola, tri igramo kod kuće. Tako ćemo od samog starta protivniku staviti do znanja da nema čemu da se nada, osim poraza u Višegradu. Nama su svaka tri boda bitna, a uzimanje jednog, može se smatrati neuspjehom – rekao je ovaj fudbaler.