Banjalučki policajci zajedno sa Jedinicom žandarmerije MUP-a Republike Srpske, uhapsili su u Banjaluci više navijača iz Teslića nakon što su fizički napali dva građanina i policiju, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Banjaluka.

Sve se deševalo na utakmici 12. kolo Druge lige Grupa Zapad između BSK-a i Proleera, koja je završena nreijerešenim rezultatom 2:2. Zanimljivo, “romantičarai s Čaira” vodili su sa 2:0 poslije 20-ak minuta igre, a Teslićani su u nastavku došli do boda. I na terenu je bilo vruće, jer su viđena tri crvena kartona, jedan domaćinu, i dva gostima.

– Naime, navijači iz Teslića su danas oko 13:45 časova, nenajavljeno došli na stadion u Ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina. Potom su prilikom odlaska sa stadiona fizički napali dva policajca i jednog pripadnika Žandarmerije koji su zadobili tjelesne povrede – navodi se saopštenju.

Kako se dodaje, dva građanina i policajci  su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Hitnoj pomoći Banjaluka.

– Uhapšeni navijači nalaze se u službenim prostorijama PU Banjaluka, dok su ostali uz pratnju policije napustili Banjaluku i uputili se prema Tesliću – zaključuje se u saopštenju.