U prostorijama Fudbalskog kluba Lauš održan je zajednički ručak fudbalera i Uprave kluba. Uprava kluba na čelu sa predsjednikom kluba Draganom Savić željela je da počasti igrače za uspješnu sezonu koja je iza njih i ulazak u viši rang takmičenja.

Dragan Savić, predsjednik FK Lauš zahvalio se igračima.

-Ovaj ručak smo organizovali da se zahvalimo našim igračima, koji su iz kola u kolo davali posljednji atom snage za ovaj klub. Idemo u Drugu ligu RS – grupa Zapad, naš primarni cilj je zlatna sredila u ligi, ako nam se ukaže prilika za nešto više nećemo ni od toga bježati.

Savić je dodao da veliku zahvalnost odaju i doktoru Vladi Ðajić, koji im je pružio podršku kroz čitavo takmičenje, ali i na posljednjoj utakmici kada su slavili protiv Budućnosti.

Kroz 26 odigranih kola, Lauš je upisao 16 pobjeda, šest poraza i četiri puta je ovaj tim remizirao. Najbolji strijelac ekipe je David Galić sa ukupno postignutih 12 golova.

-Ovo je tim sa kojim sam ispisao istoriju. Nakon više od 20 godina ponovo je Lauš član Druge lige RS – grupa Zapad i posebno mi je drago što sam ja svojim golovima doprinjeo toj tituli – kazao je Galić, najbolji strijelac tima.