Milorad O Lale dobio je jednoglasnu podršku na Izbornoj Skupštini Područja Sarajevsko -romanijske regije, i na čelu ovog saveza ostaće još četiri godine, odlučeno je na sjednici na Sokocu.

Svi izabrani kandidati, kaao i prijedlozi bili su jednoglasni, što samo pokazuje jedinstvo unutar saveza. Drago nam je što je ovdje bila i visoka delegacija FSRS. Osjeća se osvježenje u fudbalu Srpske i moram naglasiti da ova regija zaista daje veliku podršku Zeljkoviću, jer do sada što je obećao, to je i ispunio. Pred nama je period lijepih stvari kako u regiji, tako i u cijeloj Srpskoj – naglasio je za naš portal novi – stari predsjednik Milorad O Lale.

http://localhost/laletu-novi-mandt-foto/

Pored predsjednika Laleta u Izvršni odbor PFS Sarajevsko – romanijske regije izabrani su Milan Renovica i Željko Ćuzulan (podpredsjednici), te članovi: Zoran Pušara, Dragan Prtvar, Vladimir Bradonjić, Aleksandar Lasica, Miroslav Bjelica, Boško Furtula i Dragan Džajić.

Prijedlozi za Izvršni odbor FSRS jesu Dragan Kulina i Marko Blagojević, dok su Milorad O Lale i Aleksandar Lasica prijedlozi za Izvršni odbor FSBiH.

Ova regija dala je jednoglasnu podršku Vici Zeljkoviću za kandidaturu za predsjednika FSRS i FSBiH.