Naziralo se svjetlo na kraju tunela, ali mrak još uvijek dominira fudbalskim Laktašima!

Od OFS Laktaši, pa do FK Laktaši, gotovo da je sve ugašeno. Ustvarnosti, to i jeste, iako zvanične potvrde nema.

Zašto je to tako?

U nedavnim izborima u Opštinskom fudbalskom savezu Laktaši, za predsjednika je izabran Miroslav Kodžoman, bivši načelnik opštine, i aktuleni predsjednik FK Laktaši.

Očekivao se radikalan zaokret, ali od tih izbora, i popijenog pića poslije njih, totalni mrak!

Organi se još niti jednom nisu sastali, nije formirana niti jedna komisija, i za sada sve izgleda tmurno, da tmurnije ne može biti.

Ono što još više čudi, jeste priča da je Kodžoman projektovan da jednog dana naslijedi Miloša Brkića na mjestu predsjednika PFS Gradiška. Sa ovakvim (ne) radom, bolje da se ne dohvata takve odgovornosti.

http://localhost/kodzoman-predsjednik-ofs-laktasi/

U Fudbalskom klubu Laktaši, siuacija još mračnija! Optimistički je zvučalo da će ovaj nekadašnji premijerligaš na mala vrata ući u proširenu Prvu ligu Srpske, čak su i aplicirali za to, ali ustvarnosti nisu se pomakli dalje od početka marta, kada je korona zaustavila sve. Čak je i tada izgledalo optimističnije…

Sa jednim valjanjem terena za pola godine ne ide se u elitu Srpske, čak je i Druga liga prevelik zalogaj, jer dok druge ekipe uveliko se pripremaju, u Laktašima se još ništa ne zna, ni kada će krenuti, i još žalosnije, hoće li uopšte startovati?!

Ono što je simtomatično, baš kao i u OFS Laktaši, prvi čovjek kluba jeste Miroslav Kodžoman, i taj isti klub je ubjedljivo najveći dužnik svom savezu!

Pred Kodžomanom, ali i pred fudbalskim Laktašima su nemirni dani, puni zebnje, jer, čini se, gore od ovoga teško da može biti….