Da u FK Laktaši Admiral bet idu ispravnim putem, najbolje pokazuje posljednja manifestacija “Dani fudbala Republike Srpske”!

Stabilni prvoligaš iz Lijevča polja bio je u najužem krugu za tri najznačajnije nagrade, najboljeg fudbalera, trenera, i sportskog radnika.

U jednom su otišli do kraja, jer je Bojan Marković “strah i trepet” golmana ponio epitet naboljeg igrača. Pun pogodak je bio Markin dolazak prošlog ljeta na Gradski u Laktašima, gdje se vratio u sjajnu formu i ponovo počeo zabijati golove.

Druge pozicije na prestižnoj manifestaciji otišle su u ruke direktora Igora Radeljića i trenera Miljana Bajića. Neće se oni ljutiti, jer su za prsa bili bolji Vladimir Ilić i Miroslav Kršić. Ono što su uradili, na terenu i oko njega ne mjeri se nagradama. Dovoljno je golim okom baciti pogled na treningu, utakmici, nekom okupljanju…pa da vidite da su napravili sjajan posao, koji se mjeri uspjesima. Tako nekako stoji u klubu, iako su u redu čekanja i među nagrađene mogli i predsjednik Upravnog odbora Mirsoslav Bojić, prvi čovjek Skupštine Miloš Brkić, sjajni operativac Miloš Metlar, možda i još poneki igrač, Škorić, Bosančić….

Sve to pokazuje da je ovo kolektiv koji koracima od sedam milja ide naprijed, i ne okreće se iza sebe. Sledeći cilj je zaokruživanje infrastrukture na stadionu (semafor, reflektori, stolice na istoku), a onda i takmičarski plan, napad na Premijer ligu BiH. Prije toga imaju želju da podignu pehar pobjednika Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić”. Imali su naum da budu sjajni domaćini finala, ali možda će biti slađe na Gradskom, ali onom banjalučkom……

A do tada gledaćemo pune tribine u laktašima, i nema sumnje sjajne utakmice koje slijede. Zvijezda 09, Sloboda Novi Grad, Krupa….ima sve da puca od dobrog fudbala!