Ko je još samo juče mogao pomisliti da će fudbal preoteti primat košarci u Laktašima, ali “njegovo visočanstvo najvažnija sporedna stvar na svijetu” sve može!

Naravno, nije to samo od sebe došlo, za tako nešto trebalo je mnogo toga da se poklopi, ali ono što je urađeno u veoma kratkom periodu definitvno je Laktaše stavilo u sam vrh fudbala Srpske, bez obzira što su još uvijek u drugoligaškom razredu, jer vrijede mnogo više….

Navijački karavan za Žeravicu, domaću “Bastiju” neosvojivu tvrđavu fudbalera Jedinstva, kreno je nekoliko časova ranije. Popularni “Čarabnjaci” nisu štedjeli sirene, grla, dlanove, zapalila se i po koja baklja, da sve prođe u najboljem redu, jer bodovi su krenuli kući.

Laktaši zajedno sa mrkonjićkom Slobodom biju tešku bitku, i biće milina vidjeti ko će prvi presjeći ciljnu vrpcu. Kažu mnogi, za obje ekipe ima mjesta, ali samo jedan ide u elitu Srpske….

Bez obzira na ishod te trke, svima u Laktašima, od igrača, stručnog štaba, članova Uprave, direktora, do na kraju vjernih “Čarobnjaka” treba odati priznanje, jer pišu jednu lijepu priču. A, kada se ona piše na takav način, onda rezultati na zelenom terenu dolaze sami po sebi. Skromno sa budžetom još skromnijim, priča koja se vrijedi podržati…..

Uostalom, ove video priloge koje gledate, sve kažu, riječi ponekada nisu ni potrebne…..