U srijedu, 16. marta, na programu su i dvije preostale utakmice 1/4 finala Kupa Republike Srpske, koji od ove godine nosi naziv Kup “Dr Milana Jelića”!

U Prnjavoru Ljubić dočekuje Rudar Prijedor, dok je u Krupi na Vrbasu, lider šampionata Srpske domaćin Radniku iz Bijeljine. Vidjećemo hoće li prvoligaši moći zaprijetiti premijerligašima, eventulano napraviti iznenađenje, a oba susreta počinju u 14.30 časova.

Jesenas su plasman u polufinale izborili Borac, koji je bio bolji od Omladinca iz Potočara (0:5), te Sutjeska, koja je u Čajniču savladala Stakorinu (0:1)

Trofej Kupa Republike Srpske prošle godine osvojila je ekipa Leotara, koja je u finalu odigranom u Modriči savladala Krupu (2:0).

Srijeda, 14.30 časova

Ljubić – Rudar Prijedor, sudije: Stefan Maletić, Bojan Rakić i Slobodan Marković (svi iz Bijeljine), delegat: Dragan Ćibić (Banjaluk), kontrolor: Ratko Kunić (Banjaluka).

Krupa – Radnik, sudije: Marko Domazet, Nemanja Vujadin (oba iz Istočnog Sarajeva) i Dejan Lazić (Doboj), delegat: Bojan Milanković (Kozarska Dubica), kontrolor: Branko Šipka (Prijedor).