Željina mašina melje li melje……

Poslednja u nizu prepreka koja je pala na “Predgrađu” bila je Alfa Modriča (3:0), pa su izabranici trenera Zorana Ćurguza dva kola prije kraja prvog dijela sezone izborili plasman u “Ligu za prvaka”, a samim time i opstanak u društvu najboljih ekipa Srpske. Tokom cijele sezone u dresu Željezničar Sport team blista mladi 19-ogodišnji napadač Luka Kulenović, koji iza svog imena ima osam postignutih golova i devet asistencija!

– Zaslužena pobjeda, čista kao suza! Održali smo čas fudbala gostima, pogotovo u drugih 45 minuta. Prvo poluvrijeme nismo bili na nivou, trener nam je održao predavanje u svlačionici, ali smo zato u nastavku sve to nadoknadili. Igramo zaista dobro, mlada smo ekipa, ali fudbal znamo igrati! Poslije Borca smo najefikasnija ekipa u ligi, sada smo četvrti, ali vjerujem da sezonu možemo završiti odmah iza dvojca Borac – Sloga. Sada ćemo igrati potpuno rasterećeno, a tada smo najopasniji – kaže Kulenović.

Luka je igrao za kadete Borca, potom za mlađe juniore Krupe, a zatim u Slovačkoj za starije juniore u prvoligašu Trenčinu, prije nego što je došao na “Predgrađe”. Iako blista, kaže da uvijek može bolje.

-Nisam zadovoljan! Samo sam iskren…..Došao sam da budem najbolji strijelac lige, tu sam negdje u vrhu sa saigračem Markovićem, ali mislim da sam u ovom trenutku najbolji napadač Srpske, i zato želim više, jače, bolje….– ovako priča Luka Kulenović, mladi fudbaler Željezničar Sport team, pred kojim je sasvim sigurno sjajna karijera.