Spuštena je zavjesa u jesenjem dijelu Premijer omladinske lige BiH gdje su nastupali i omladinci Krupe. Dioba trećeg mjesta sa istim brojem bodova kao i Borac, te samo četiri ispod vodećeg Zrinjskog i dva iza Slobode  sigurno mogu biti za ponos svih u klubu.

Šef stručnog štaba juniora iz kanjona tijesno Nenad Studen i pomoćnik Nebojša Anđelić imaju sa pravom da budu zadovoljni na ostvarene rezultate u protekloj polusezoni.

Naravno da smo zadovoljni kada uzmemo u obzir da smo u prethodnoj godini izgubili status premijerligaša u seniorskoj kategoriji što je sigurno uticalo i na djecu u datom trenutku. Imali smo odlično odrađane prireme, maksimalnu podršku uprave, odličnu saradnju sa stručnim štabom prvog tima, odlično odrađen prelazni rok i ostalo nam  je samo da se “uhvatimo” posla.

Liga je dosta ujednačena što pokazuju rezultati i tabela. Maksimalno pristupamo svakom detalju na treninzima i utakmicama kako kroz individualne razgovore sa igračima tako sa obaveznim video analizama naših i protivničkih utakmica a kada sve to radite u klubu kao što je Krupa posao vam je olakšan zbog samih uslova koje klub posjeduje. Moram napomenuti da smo mi zvanično najmlađa ekipa u prosjeku u ligi i sigurno da nam to daje za pravo da nastavimo još bolje da radimo.

Igračima čestitamo na zavidnim rezultatima koji će na zasluženi odmor krajem ovog mjeseca – zaključio je Studen.

A, kako je to izgledalo ove jeseni, pogledajte kroz našu priču, gdje ćemo prikazati sve golove omladinaca Krupe.

Uživajte…..