Iako je snijeg okovao Krupu na Vrbasu, vještački teren premijerligaša zeleni se, kao kakva oaza usred pustinje!

Vrijedni radnici “Eko Euro tima” potrdudili su se da skinu debeli sloj snijega sa vještačke podloge, kako bi fudbaleri Slobodana Starčevića imali nesmetane uslove do polaska u Makedoniju. U tom ambijentu je odigran i prvi kontrolni susret, u kojem su dva tima Krupe nadigravala se, a i pored hladnoće i uslova koji su daleko od pravih fudbalskih, imalo se i šta vidjeti.

Krupine fudbalere do polaska za Ohrid očekuje još jedna provjera, u subotu 28. januara, kada će na svom terenu ugostiti Rudar Prijedor, a onda slijedi odlazak u Makedoniju, gje će se ostati 15 dana, ali i odigrati pet kontrolnih utakmica sa respektabilnim ligašima.

Do tada, ljepotica iz Knjona Tijesno” umivaće se za prvo proljećno kolo i dolazak Željezničara. Duel s “plavima” sa Grbavice mogao bi odrediti putnika u Ligu šest, ali do tada ima još i te kako vremena da se sve kockice slože.

Krupa ociscen snijeg

Za sada kada je u pitanju i prelazni rok, izgleda isuviše mirno. Po jedan odlazak (Kajkut) i dolazak (Jazvin). Ipak, prelazni rok tek je počeo, pa za očekivati je nekoliko bombi, jer u Krupi ima i te kako potencijala za tako nešto,…