Fudbaleri Krupe otišli su na zasluženi odmor!

U prelijepom ambijentu restorana “Studenac” na obalama Vrbasa, igrači, stručni štab, Uprava i prijatelji imali su zajednički ručak čime su sumirali godinu za pamćenje. Krupa je prvi dio polusezone završila na prvom mjestu, izborila plasman u polufinale Kupa Srpske “Dr Milan Jelić”, a podsjećamo da su u sezonu krenuli kao aktuleni osvajači “duple krune”!

– Trudićemo se da nadogradimo ekipu, i ostvarimo sve zacrtne planove koje imamo u takmičarskom ciklusu. Neće biti lako, ali vjerujemo u sve ovo šta radimo, uz napomenu da sam ponosan na sve u klubu, jer iza nas je period koji će ostati zlatnim slovima zapisan kako u našoj klupskoj istoriji, tako i u almanasima fudbala Srpske. Hvala vam, idemo dalje još jače – rekao je Dragomir Buco Ilić, čovjek čije se ime veže za sve uspjehe kluba.

Prozivka je zakazana za 18. januara, a igrači će do tada raditi individualno. U opticaju je odlazak na pripreme početkom februara, a za sada su moguće tri destinacije, jedna u Srpskoj, te one u Zapadnoj Hercegovini i Istarskoj rivijeri.

– Očekujem da dodatno pojačamo ekipu, i uđemo još jači u nastavak sezone – naglasio je Vladimir Ilić, najbolji trener Republike Srpske u posljednjih 12 mjeseci.

I da se ne zaboravi, svi igrači i zaposleni u klubu na odmor su otišli sa isplaćenim platama i svim obavezama.

Uspješnu godinu FK Krupa završiće tradicionalno druženjem 26. decembra u restoranu “Kanjon”.