Žele u Premijer ligu BiH, a u njoj žele da budu konkurentan rival svim ekipama!

Iako Krupa ima odličnu ekipu, izbalansiranu na svim pozicijama, što su pokazali suvereno se prošetavši šampionatom Srpske, sada žele napraviti iskorak više, i tu konkurenciju učini još jačom.

Rukovodstvo Krupe u završnim je razgovorima sa dvojcem iz Borca, Jovom Lukićem i Dejanom Poparom, koji bi trebali na pozajmicu u kanjon “Tijesno”. Ne treba spominjati da je Lukić već bio u Krupi, odakle su ga sjajne partije upravo i preporučile za Gradski stadion, dok Popara želi kontinuitet i više minuta na terenu. što bi svakako imao u Krupi na Vrbasu.

Razgovori su započeti sa još jednim bivšim igračem, koji je ostavio “zlatni” trag u Krupi, a riječ je o krilnom napadaču Slobodanu Milanoviću, koji je svojim odličnim partijama bio je jedan od najzaslužnijih što je Posušje izborilo opstanak u društvu premijerligaša.

Na listi želja nalazi se i Saša Baštić, fudbaler sredine terena dobojske Sloge, koji je ponikao na “Predgrađu”, a pored njega još nekoliko imena cirkuliše na više pozicija. Sve će biti jasno u narednih nekoliko, kada toliko željena licenca ponovo bude u Krupi na Vrbasu…..