Fudbaleri Krupe i Vojvodine igrali su neriješeno 1:1 u prijateljskom meču odigranom na “Karađorđu”.

Pred oko 200 gledalaca, gol za goste postigao je Maksimović u 57, dok je strelac za Vošu bio Mićin u 88. minutu. Među tih 200 gledalaca bila je i jedna grupa “mamurnih pandi” koja je bodrila ssvoj klub u “Srpskoj Atini”.

Prvo poluvreme proteklo je bez izrazitih šansi za pogodak. Vojvodina je imala veći posjed lopte i češće pokušavala da ugrozi gol rivala, ali je i Krupa u nekoliko navrata pokazala da nije bez napadačkih ambicija. Ipak, nijedan od timova nije uspio da zatrese protivničku mrežu.

U sličnom ritmu nastavljeno je i drugo poluvrijeme, ali je to prekinuto u 57. minutu posle sjajnog gola Maksimovića. Dosuđen je slobodan udarac za goste na oko 23-24 metra od gola Vojvodine iskosa sa desne strane, a fudbaler Krupe je sjajno šutirao i poslao loptu i bliži donji ugao Marka Kordića.

“Crveno-bijeli” su pokušavali da izjednače rezultat , ali su teško dolazili do šanse. U 77. minutu, sa oko 22 metra udaljenosti šutirao je Marko Bačanin, ali je lopta otišla pored rašlji gola gostiju. Dobru priliku za pogodak, Voša je imala i 10 minuta kasnije, kada je, posle kornera sa desne strane, Lamber zahvatio loptu u šesnaestercu gostiju, a Đorđević glavom zakačio loptu, koja je otišla nekoliko centimetara pored stative.

Ipak, već u sledećem napadu, Voša je došla do izjednačenja. Brz napad crveno-belih završio se proigravanjem Đorđevića za Mićina, koji je izašao sam ispred Kutića  i preciznim udarcem da desetak metara iskosa uspeo da poravna rezultat. To je ujedno bilo poslednja šansa na meču, pa je ovaj prijateljski susret završen remijem.

 

Vojvodina: N. Perić (od 46. Kordić), Lakićević (od 70. Đ. Knežević), Planić (od 67. Maslać), F. Babić, Devetak (od 70. Jović),  Kovačević (od 65. Mesarović), Vukasović (od 57. Lambert),  Spremo (od 46. Đorđević), Paločević (od 46. Lotinac), F. Knežević (od 70. Bačanin),  Stamenić (od 57. Mićin).

Krupa: Ilić (od 46. Kutić), Halilović (od 46. Vuković), Jašarević (od 46. Maksimović), Vukotić (od 46. Kartal), Aleksić (od 46. Guskić, od 81. N. Babić), Milutinović (od 46. Kulenović), Čomor (od 46. Savić), Ljubenović (od 46. Šamara), Barić (od 46. Mirković),  Milanović (od 46. Vidović, od 81. Tatić), Koljić (od 46. O. Perić).