Odlična fudbalska predstava jesenjeg šampiona Republike Srpske u prvom meču na međunarodnom turniru “Medulin kup 2023”, u kojem su odigrali neriješeno sa tuzlanskom Slobodom 2:2.

Iako su dva puta vodili golovima Perovića (58) i Rosića (64), Tuzlaci su preko Komazeca (62, 83) na kraju došli do remija.

Trener Krupe Vladimir Ilić priliku je dao svim igračima koji se nalaze u Istri, izuzev Krnete, koji osjeća lakšu povredu.

Krupa: Matijaš, Bubić, Đuričin, Perović, Dujaković, Đekić, Božić, Raković, Nikodinović, Penić, Ristanović. Još su igrali: Damjanović, Ljubičić, Redžić, Marčeta, Drča, Rosić, Babić, Radaković, Mitrović, Mrzić, Kitić, Đenaro Leli, Petrović.

Iz prvog poluvremena treba izdvojiti pokušaj Stojana Vranješa iz slobodnog udarca koji se zaustavio na prečki Krupinog gola… Prvi dio igre završen je bez golova, a vatra je viđena u nastavku. Krupa je bila bolji rival, ali na kraju se morala zadovoljiti podjelom plijena.

Krupa ima još dva susreta u grupi, a rivali su hrvatski drugoligaši Kustošija i Jarun, koji su danas odigrali meč prvog kola, a slavio je Jarun sa 3:0.

Podsjećamo u drugoj grupi se nalazi Rudar Prijedor, koji je startovao pobjedom portiv Varaždina (1:0).