Branislav Krunić zvanično je novi Šef Stručnog štaba FK Krupa! Dojučerašnji trener prvoligaša FK Željezničar Sport Team predstavljen je na prozivici premijerligaša iz kanjona „Tijesno“. Pored njega došlo je i do promjena u klupskoj strukturi, pa je na mjesto sportskog direktora imenovan Miodrag Morača.

Predsjednik kluba Draško Ilić istakao je da je pronađena prava zamjena za Slobodana Starčevića, jer riječ je o velikom igraču, ali  i treneru koji je pokazao veliki potencijal.

-Nismo imali dilemu, ali trebalo je ispoštovati obaveze Krunića prema svom bivšem klubu, koji je tek ovog vikenda završio šampionat. Zajedno smo lako pronašli zajednički jezik. Očekujemo pojačanja, koja će u narednih nekoliko dana doći u klub. Želimo još jedan iskorak, imamo sve isplanirano kada su u pitanju pripreme, dvije godine smo uspješno plovili Premiejr ligom BiH, tako će biti i trećom, a pored toga ponosni smo na sve transfere koje smo dosada napravili, a i njih će biti još – poručio je Draško Ilić.

Već 30. juna ekspedicija Krupe seli se na Zlatibor, a vodiće ih novi trener Branislav Krunić, a na srpskoj ljepotici ostaće se 12 dana. Još nisu poznati rivali za prijateljske utakmice, ali zna se da će tada na Zlatiboru boraviti šabačka Mačva, Radnički iz Surdulice, Javor Ivanjica i beogradski Rad.

-Hvala rukovodstvu Krupe što mi je ukazalo povjerenje. Nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju, imamo slične pogled na fudbal i vjerujem da možemo napraviti iskorak. Prvi cilj je afirmacija mladih igrača, a drugi plasman između petog i osmog mjesta poručio je Krunić, kojem će u Stručnom štabu pomagati Miroslav Balaban, Petar Kurćubić, Marko Mazalica i Mirando Petrić.