Prošli su praznici, i fudbaleri Borca sitno broje do novog okupljanja pred sezonu punu izazova!

Šef Stručnog štaba Branislav Krunić prozivku i prvi trening u Novoj godini odradiće u nedjelju, 12. januara sa početkom u 12 časova.

Kada je u pitanju igračka trika, ona nema mnogo nepoznatih, jer za sada izvjestan je samo odlazak golmana Nemanje Trkulje, te činjenica da je Zoća Milutinović produžio Ugovor sa banjalučkim premijerligašem do ljeta 2021. godine.

Poznato je da će “crveno-plavi” centralni dio priprema odraditi u Antaliji, a put turskog ljetovališta kreću 27. januara, gdje će boraviti dvije nedjelje.

Prvi protivnik u Turskoj je Orenburg, član ruske Premijer lige (31. januara), potom će tri dana kasnije odgirati meč sa Vardarom iz Skoplja, za 5. februar rezervisan je dvoboj sa ruskim trećeligašem Čajkom iz Pešanokopskoja, da bi na kraju priprema odmjerili snage sa kazahstanskim Irtišom.

Takođe, dogovorena je i utakmica sa filijalom Partizana, ekipom Teleoptika u Staroj Pazovi prije odlaska u Antaliju (26. januar), kao i generalka pred start proljećnog dijela Premijer lige BiH protiv Čelika u Zenici (15. februar).

Podsjećamo da Borac u proljeće ulazi sa velikim ambicijama, nalazi se na diobi drugog mjesta sa Željezničarom, i samo bodom manje od lidera Sarajeva, a tu je i četvrtfinale Kupa BiH. Veliki izazovi, ali i prilika, da poslije osam godina grad na Vrbasu ponovo gleda međunarodne utakmice…..