Fudbaleri Borca nastavili su sjajni niz, treća pobjeda ostvarena je u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 (0:2), kojom su banjalučani doplovili do pete pozicije. Trener Branislav Krunić analizirao je susret sa timom iz Etna sela Stanišići:

– Možda to nekome izgleda sve lako, ali treba pobijediti, i a te strane čestitam svojim momcima. Zvijezda je promjenila trenera, imali su pauzu 15 dana, izginuli su da dođu do povoljnog rezultata, ali razlika u kvalitetu je presudila u našu korist. Postigli smo golove na vrijeme, i na kraju došli do tri “planirana” boda. Kao igrač znao sam da je najteže osvojiti unaprijed upisane bodove. Ovaj put mislim da smo sve na vrijeme uradili – istakao je Krunić, koji se okrenuo narednim izazovima, kada na Gradski stadion stižu Tuzla siti, a potom i Radnik.

– Dva važna susreta, ali mnogo toga otvara se pred ovom ekipom. Vjerujem da uz pun Gradski stadion možemo mnogo toga napraviti, jer vidjeli ste protiv Želje, da kada smo pravi i kada su tribine uz nas, u Banjaluci nema ko šta tražiti! 

Krunić je još nešto naglasio:

– Imamo sjajnu atmosferu na terenu, treninzima, u svlačionici, kako god hoćete. Ovi momci su svjesni svega, znamo svoje ciljeve i polako idemo ka njima. Borac u narednom vremenu može biti samo još snažniji!