Branislav Krunić još samo prije godinu dana bio je na fudbalskom pijedestalu, proglašen je trenerom godine u Srpskoj, sa Borcem je odlično stajao na kraju jeseni, i malo ko je očekivao fudbalski sunovrat, već samo tri mjeseca kasnije. Ali takav je trenerski hljeb, ponekad gorak, uslijedila su dva domaća poraza od sarajevskih rivala, i Krunić je smijenjen! Stigao je vječiti vatrogasac Vlado Jagodić, a Krunić je vrlo brzo zaboravljen, kao i mnogi prije i poslije njega.

Trebalo je skoro puna godina da se krug zatvori, a dospio je iznenada u žižu javnosti, jer se spominje kao pomoćnik novog selektora BiH reprezentacije Marka Simeonea! Nekadašnji as Milana spominje se kao glavni kandidat za tu funkciju, a u slučaju da tako bude, Krunić je viđen kao prvi pomoćnik!

Znanje, prije svega fudbalsko ima, kao i sve potebne licence, pa neće biti iznenađenje da zaplovi i selektorskim vodama. Pored Borca, samostalno je vodio Željezničar Sport team i Krupu, i sigurno da bi mu ovo bio veliki iskorak u trenerskoj karijeri, jer kako je sam često isticao, “nikada se nisam zadovoljavo mrvicama, ono što radim, hoću da budem najbolji”….