Nakon istorijskim trijumfa u UEFA ligi Evrope, gdje je Radnik savlado Spartak iz Trnave sa 2:0, oglasio se predsjednik Radnka Mladen Krstajić koji je pohvalio igrače, stručni štab, organizaciju utakmice, te navijače oba tima na fer i korektnom navijanju.

Čestitam igračima i stručnom štabu na pobjedi. Gledajući utakmicu mogao sam uvidjeti da su svi ozbiljno svatili favorizovanog protivnika. I dalje mislimo da je Spartak favorit kada se uzme u obzir nastupi u evropskim utakmicama, ali je ovo za nas velika i istorijska pobjeda. U ekipi nema euforije, ali imamo lijepu prednost od dva gola pred revanš u Trnavi za sedam dana. Još jednom bi se zahvalio rukovodstvu FK Borac, gradu Banja Luci, institucijama Republike Srpkse na nesebičnoj pomoći oko organizacije utakmice, pravi prijatelji su prišli onda kada nam je to bilo najpotrebnije i najteže. Navijači na tribinama su bili primjer istinskog navijanja i bodrenja kluba. Posebno bi pozdravio navijače koji su došli iz Bijeljine, Banja Luke i okolnih mjesta. Simpatizeri Spartaka su na fer i korektan način bodrili svoj tim, čak su i naše fudbelre nagradili aplauzom bez obzira što je njihov tim poražen napustio stadion –rekao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

POZIV ČLANU PREDSJEDNIŠTVA BIH MILORADU DODIKU

Predsjednik Radnika zbog porodičnih obaveza nije prisustvovao utakmici u Banja Luci, ali je ovom prilikom pozvao člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika da dođe na revanš utakmicu u Trnavu.

– Porodične obaveze su me spriječile da prisustvujem utakmici u Banjaluci, ali ovom prilikom pozivam člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika da dođe u Trnavu i da nas na licu mjesta podrži, to bi nam bila velika čast – istako je na kraju predsjednik Radnika Mladen Krstajić.